Wijnproeverij Groningen

Ontdek de Tokajwijn Open 2019!

Een wijnproeverij in Groningen van Tokajwijn is een spannend avondje uit voor de echte wijnliefhebber. Helemaal omdat het geen doorsnee wijn betreft maar authentieke Hongaarse wijn. Wijnen die o.a. koning Lodewijk de IV en Paus Paulus Johannes de II in hun kelders hadden liggen. De wijnproeverij Groningen bij Tokajwijn is voor de avontuurlijke wijndrinker die wel eens iets anders wil proeven dan de doorsnee Chardonnay of Merlot.

Welke wijnen proeven we dan?

We proeven de mooiste droge Tokaji wijnen op basis van de Furmint druif, Harslevelü en de Muscat. Ook komen de rode wijnen van Eger aan bod waaronder het wereldberoemde Stierenbloed. Om af te sluiten met de beroemde Tokaji Aszu dessertwijnen. Voor een zeer origineel avondje uit met collega’s of als verjaardagscadeau.

Wat kost deze wijnproeverij Groningen?

Deze wijnproeverij van exclusieve Hongaarse wijnen met bijpassende hapjes kost slechts € 25,- per persoon. De minimale groepsgrootte is 8 personen. Bovendien krijgt iedere deelnemer een gratis fles droge Tokaji furmint of Egri Bikavér of Stierenbloed wijn naar keuze mee naar huis.

Tokajwijn Open 2019

Op zaterdag 14 december 2019 wordt voor de derde maal de Tokajwijn Open gehouden, onze unieke jaarlijkse wijnproeverij. Met meer dan 20 verschillende wijnen, bijpassende hapjes, in een heerlijke authentieke sfeer. Fraaie droge witte wijnen, krachtige Egri Bikavérs of Stierenbloed wijnen, wijnen gemaakt aan de boorden van het Balatonmeer en zeldzame Tokaji dessertwijnen. Hongarije op zijn best. Nergens anders te proeven.

Daarnaast kunt u profiteren van mooie kortingen, uiteraard zolang de voorraad strekt. Tenslotte, wie z’n kerst of eindejaarsgeschenken nog moet regelen: ook op 14 december kunt u kiezen uit diverse pakketten die we nog tijdig kunnen leveren. Toch is het advies ons eerder te bellen voor de eindejaargeschenken, u heeft dan meer keus!

Wanneer: zaterdag 14 december 2019 van 13.00-17.00 uur
Waar: in het pand van Bol ICT aan de Noorddijkerweg 24b in Groningen

De wijnproeverij is geheel gratis, maar omdat we ook de hapjes willen regelen is het fijn dat we weten dat u komt. Wij waarderen het als u zich vooraf inschrijft via deze link:

Ontdek de Tokajwijn Open 2019!