Wijnproeverij Groningen

Informatie aanvragen

Een wijnproeverij in Groningen van Tokajwijn is een spannend avondje uit voor de echte wijnliefhebber. Helemaal omdat het geen doorsnee wijn betreft maar authentieke Hongaarse wijn. Wijnen die o.a. koning Lodewijk de IV en Paus Paulus Johannes de II in hun kelders hadden liggen. De wijnproeverij Groningen bij Tokajwijn is voor de avontuurlijke wijndrinker die wel eens iets anders wil proeven dan de doorsnee Chardonnay of Merlot.

Welke wijnen proeven we dan?

We proeven de mooiste droge Tokaji wijnen op basis van de Furmint druif, Harslevelü en de Muscat. Ook komen de rode wijnen van Eger aan bod waaronder het wereldberoemde Stierenbloed. Om af te sluiten met de beroemde Tokaji Aszu dessertwijnen. Voor een zeer origineel avondje uit met collega’s of als verjaardagscadeau.

Kan ik goed parkeren bij wijnproeverij Groningen?

Direct naast ons proeflokaal in Groningen beschikken we over 20 gratis parkeerplekken op eigen terrein.

Wat kost deze wijnproeverij Groningen?

Deze wijnproeverij van exclusieve Hongaarse wijnen met bijpassende hapjes kost slechts € 25,- per persoon. De minimale groepsgrootte is 8 personen. Bovendien krijgt iedere deelnemer een gratis fles droge Tokaji furmint of Egri Bikavér of Stierenbloed wijn naar keuze mee naar huis.

Meer informatie of aanmelden?

Meer weten? Mail naar info@tokajwijn.nl, of vul het onderstaande formulier in met uw favoriete datum en vraag of deze nog beschikbaar is. U krijgt binnen 24 uur antwoord.