Origineel wijn cadeau

Voor een origineel wijn cadeau ga je niet naar de plaatselijke slijter maar zoek je de specialist. Klassieke wijn cadeaus zijn wijngeschenken in een houten kist. Of complete wijnpakketten met een bepaald thema. Met een origineel wijn kado geef je aan dat je aan die persoon gedacht hebt, geef je aandacht aan je relatie met hem of haar. Dat zal hij of zij zeker waarderen.

Wanneer geef je een wijn cadeau?

Als u een spreker wilt bedanken voor zijn bijdrage, een belangrijke klant of familie verjaart of uw relatie verhuist, een origineel wijn cadeau is altijd een gewaardeerd geschenk. Een origineel wijn cadeau is ook een cadeau met een verhaal. Van een roemrucht verleden, over koningen en pauzen. Met een cadeau met wijnen uit de oudste wijnregio van Europa geeft u iets origineels waaraan hij of zij nog lang denkt. Origineel is het ook als het de verpakking net even anders is dan standaard. Lijkt het net of u het persoonlijk hebt ingepakt.

Rode wijn cadeau

Ga je voor een goede rode wijn dan is het wereldberoemde Egri Bikavér of Stierenbloed wijn een origineel wijn cadeau. Van krijgshaftige verdedigers die de Turken op de vlucht joegen nadat ze deze wijn ruimhartig ingenomen hadden. Wijn voor stoere mannen of hun vrouwelijke evenknie.

Bijvoorbeeld de Egri Bikavér Superior. Deze wijn heeft een mooie, dieprode gloed en aroma’s van zure kers, pruim, bosvruchten en kruiden.Of de meer voordelige Rhapsody: Granaatrood van kleur met de geur van bosbes, rijpe kersen en gekruid eiken. De Bikavér van de Everyday Pleasure series van dit wijnhuis is nog voordeliger. Zo hebben we dus voor elk budget een origineel cadeau.

Witte wijn cadeau

Zoekt u meer klassieke witte wijn maar wel origineel? Denk dan eens aan een Chardonnay Battonage van Kovacs Nimrod. Een wijn gemaakt in de stijl van Bourgogne. In 2018 uitgeroepen tot één van de top 12 meest prominente witte wijnen uit Hongarije! Gerijpt op Hongaarse en Frans eiken.

Nergens anders verkrijgbaar en een topkeuze voor de liefhebber van de Franse wijn. Maar dan de Hongaarse variant die hem of haar zeer positief zal verrassen. Verrassend zijn ook de droge witte wijnen uit Tokaj. Wereldberoemd om zijn dessertwijnen maar sinds begin van deze eeuw breken ze ook door met uitstekende droge witte wijnen met mooie minerale smaak. Voor veel liefhebbers van goede wijn een echte openbaring. Goede voorbeelden zijn de Tokaji dry furmint van Chateau Stephanus of de ‘Da Capo’ van Tokaj Classic als u een nog betere wijn wilt geven. Kwaliteitswijnen als cadeau, succes gegarandeerd.

Cadeau bezorgen?

Een wijn cadeau kunt u door ons rechtstreeks bij uw relatie laten bezorgen. Met een kaartje met een persoonlijke tekst. En een geschenkverpakking naar keuze. Zeer zorgvuldig door ons ingepakt.

Wilt u een advies of verpakking op maat? Neem dan contact met ons op en we zorgen dat we het cadeau tijdig bij de juiste persoon bezorgen. Wij helpen u graag!

Wereldberoemd dessert wijn cadeau

Wil je dus echt iets bijzonders geven dan staan de dessertwijnen uit de Tokaj op eenzame hoogte. En ben je verzekerd van een kwalitatief goede wijn die door de kenner zeer zeker gewaardeerd wordt. Bijvoorbeeld de dessertwijn Tokaji Aszu 5 puttonyos 2008 van Hollokoi. Een juweel van een wijn, in een fles met goudopdruk. Ook verkrijgbaar in originele Hongaarse wijnverpakking van hetzelfde wijnhuis. Wilt u voordeliger slagen dan is de Tokaji Aszu 3 puttonyos van Tokaj Classic een prijswinnende wijn in een fraaie fles waarbij het metalen naamplaatje in het glas is versmolten. Daarmee wordt het klassieke subtiel onderstreept. Een verrassende variant is de Tokaji Szamordni, vooral die van Grof Degenfeld heeft zeer goede papieren. Zeer aan te bevelen voor de echte wijnliefhebber. Zeer scherp geprijsd is de Chateau Dereszla Szamorodni Edés. Door eigen import meer dan 25% goedkoper en alleen bij Tokajwijn.nl.