Online Hongaarse wijn kopen gaat snel en gemakkelijk

Online wijn kopen gaat snel en gemakkelijk en met de wettelijke retour garantie is online wijn bestellen dan ook zonder risico. Overigens, van alle wijn die Nederlanders drinken wordt 70% van de wijnen thuis geconsumeerd. Dat maakt ook dat veel Nederlanders gemakkelijk online kopen. Thuis afleveren van de wijn is dan wel heel praktisch. En ook onze zuiderburen hebben het online winkelen ontdekt als een goede kans om net die speciale wijnen aan te schaffen die in een normale winkel niet te verkrijgen zijn.

Lees verder

Origineel wijngeschenk geven?

Zoekt u een origineel wijngeschenk? Overweeg dan eens een goede Hongaarse wijn. Hongarije kent al vele eeuwen een bloeiende wijncultuur. En omdat de Hongaarse wijnmakers veel gebruik maken van inheemse druivensoorten zijn de Hongaarse wijnen karakteristiek en origineel. En de kwaliteit van de Hongaarse wijn? Niet voor niets winnen veel Hongaarse wijnmakers de medailles op de grote wijnconcoursen.

Lees verder
Sorteer op:
Aantal producten per pagina:

wijngeschenk fles late harvest
€ 15,00

Wijngeschenk fles Late Harvest in wijnkist met venster

Hollókői Mihály
€ 15,00
Prachtig pakket met een heerlijke fles Tokaji Sarga Muskotaly Late Harvest van het huis Hollokoi Mihaly, geleverd in een wijnkist...
Uitverkocht

Welke consument koopt zijn wijnen veelal online?

Uit onderzoek van Management Team in 2016 bleek dat vooral mensen met een bovenmodaal inkomen of mensen met een bovengemiddelde wijnkennis hun wijn via de speciaalzaak betrekken of via internet kopen. Van de mensen met een bovengemiddelde wijnkennis zijn maar liefst 60% op zoek naar zijn of haar wijn in de wijnspeciaalzaak of kopen zij deze online.

Online Hongaarse wijn kopen zorgt voor veel keuze

Online Hongaarse wijn kopen was altijd al een stuk moeilijker en de keuze was dan ook beperkt. Meestal beperkte zich de keus tot één soort Tokaji en één soort Egri Bikavér of Stierenbloedwijn, als je al geluk had. Vanaf nu kunt u bij ons meer dan 70 soorten Hongaarse wijn kopen uit meerdere Hongaarse wijngebieden. Regelmatig bezoeken we beurzen en uiteraard Hongaarse wijnboeren om ons assortiment verder uit te breiden. Dat maakt dat u veel meer keuze hebt dan in een fysieke winkel. Bovendien is een fysieke winkel niet de beste plek om wijnen goed te bewaren. Vaak is het te warm, daar waar onze wijnen buiten het daglicht en in een koel magazijn bewaard worden. Door de hoge omloopsnelheid en telkens nieuwe aanvoer zijn de wijnen van topkwaliteit wanneer u ze in ontvangst neemt. Dat komt ook door de speciale verzenddozen van Vinologix die we gebruiken voor het vervoer van de wijnen naar u. Door gebruik te maken van deze verpakking zijn de flessen bijna onbreekbaar en bereiken ze u dus in goede staat. Ook op zaterdag wordt de wijn bezorgd op particuliere adressen. Tokajwijn rekent voor haar Belgische klanten hetzelfde verzendtarief als in Nederland. Daarmee profiteren de Belgen in dezelfde mate van de voordelen van Tokajwijn.nl als de Nederlanders. Hongaarse wijn kopen met de meeste keus komt ook binnen het bereik van de vele expats in Nederland en België. De meeste Hongaarse wijnen op de website kennen inmiddels ook een Engelse productomschrijving.


Het is verleidelijk om als geschenk te kiezen voor de beroemdste rode wijn van Hongarije, de Egri Bikavér of Stierenbloed met zijn roemrucht verhaal of de wereldberoemde Tokaji dessertwijn. Dat is altijd een veilige keus. Afhankelijk van de smaak van de ontvanger is er ook veel meer mogelijk zoals de droge Tokaji als zoet wat minder in de smaak valt. Of een wijn die gemaakt is rond het Balatonmeer. Altijd leuk voor degene die daar hun vakantie hebben doorgebracht. Over attent en maatwerk gesproken. Binnen elk budget wel iets moois samen te stellen.

Waarom een wijngeschenk?

Een wijngeschenk is in veel gevallen een veilige keus, mits u een goede wijn schenkt (:). Wij helpen u daar graag bij. In een privé situatie is een goede wijn voor een verjaardag of een house warming zeer op zijn plaats. Of voor een huwelijksjubileum of omdat iemand u geweldig geholpen heeft. Het is een goede manier om dank-je-wel of gefeliciteerd te zeggen. En door inhoud en verpakking kunt u het zo origineel maken als u het zelf wilt.

Voor zakelijke relaties zien we wijngeschenken veel gebruikt worden om sprekers te bedanken, klanten te feliciteren met hun bedrijfsopening of jubilea. Grotere aantallen geschenken worden in december gebruikt als kerstpakket. Nu zijn we gewend snel grotere hoeveelheden te leveren maar u bespaart u zelf veel stress door tijdig te bestellen of in elk geval tijdig aan te geven dat u in de markt bent voor ongeveer x aantal geschenken. Dan kunnen wij daarop anticiperen en u op tijd leveren dan wel de pakketten tijdig bij uw klanten afleveren.

En omdat we bij elk pakket een beschrijving van de wijn toevoegen, de achtergrond van het wijngebied en de gerechten waar de wijnen goed bij passen geeft u een origineel cadeau waar de ontvanger iets mee kan en u blijft herinneren. Ook geschenken, die naast wijn ook wijnglazen of een decanteer apparaat bevatten behoren tot de mogelijkheden.

Geschenk op maat

Wijngeschenk

Wilt u een andere combinatie van wijn of verpakking? Kijk dan eens bij geschenkverpakkingen, selecteer de verpakking die u wilt gebruiken met de Hongaarse wijn van uw keuze.

Nieuw zijn de design verpakkingen, gemaakt van 400 gram karton. Als u een meer trendy pakket wilt versturen in plaats van het klassieke is dit een fraai en zeer betaalbare alternatief. Mogelijk staan ze nog niet allemaal op de site maar zijn nu al wel leverbaar. Ook kunnen we deze op maat voor u produceren in uw eigen huisstijl. Zowel beschikbaar voor één fles als voor meerdere wijnflessen per pakket.

Op origineel wijn cadeau ziet u ook een paar voorbeelden van de mogelijkheden.

Wij zorgen dat deze goed verpakt en met een door u aangedragen tekst, bij de juiste persoon bezorgd wordt. Bel of mail ons voor een advies of verpakking op maat. U geeft ons een budget en eventuele aantallen geschenken door en wij zorgen dat het pakket tijdig bij de juiste persoon bezorgd wordt. Wij helpen u graag!